Sfeer is onze Hooftzaak

à La Carte Menukaart

Carpaccio of Carpaccio de Luxe (met krullen eendenlever) 13,00                           de luxe 17,50

Carpaccio van rund | balsamicostroop | pijnboompitten | zongedroogde tomaatjes | Parmezaanse kaas

                       

Duivelse scampi 14,25

Gebakken scampi | Aziatische saus | Oosterse crumble

 

Kabeljauw 12,25

Rilette van kabeljauw | komkommer-espuma |Japanse radijs doperwtenbavarois | Oosterse crumble

Vega kroket 9,50

Groentenkroketjes | courgette spread | oude kaas crème

 

Gerookte eendenborst 12,75

Gerookte eendenborst | gekonfijte peer | walnoten-mayo kumquats

 

Vitello Tonato New Style 14,50

Langzaam gegaarde kalf | verse tonijn | yuzu-mayo | wakamé

 

Voorgerecht van het bord 13,50

Wisselend voorgerecht van het bord

Tomatensoep  7,50

Verse tomatensoep | zongedroogde tomaatjes

Romige knoflooksoep 7,50

Romige knoflooksoep | ui | crouton zwarte knoflookmayo

Soep van het bord 7,50

Wisselende soep van het bord

Hoofdgerechten

 

Vegetarische gerechten

Tagliatelle 17,50

Tagliatelle | kaassaus | crème fraîche | groenten

 

Vegan Curry 17,50

Rijst | zoete aardappel | kokosmelk | curry | tomaat

ui | gember | koriander

Visgerechten

Vis van de dag   18,50-23,50 variërend in prijs

Met bijpassend garnituur. Ons bedienend personeel stelt u op de hoogte van de vangst.

Zalm 20,50

Gebakken zalm | honing-mosterddille saus | groenten

Gamba’s 24,50

Gebakken gamba’s | antiboise (ui, tomaat, olijf, pijnboompit)  groenten | knoflook-olie

 

Vleesgerechten

Hamburger& Pulled pork  17,50

100 % Black Angus hamburgertjes en pulled pork | kerrie-ui  Parmezaanse kaas | zoetzure komkommer | brioche brood

 

Surf & Turf 24,50

Duo van bavette en Gamba’s | koffie-amandelsaus  groenten

 

Krokante kip 18,50

Crispy kip | Koreaanse marinade | groenten | rijst

 

Varkenshaas 19,50

Malse varkenshaas | peper-Calvadossaus | groenten

 

Tournedos 28,00

Malse tournedos | rode portsaus | groenten

 

Lamsbout 21,50

Langzaam gegaarde lamsbout | lamsjus | groenten

 

Hoofdgerecht van het bord  23,50

Wisselend hoofdgerecht van het bord

Desserts

Dame Blanche New Style 9,25

Chocolade bavarois | brownie | TONY’s witte choco-framboos ijs | vanille crème

 

Rabarber 8,75

Parfait van rabarber | rabarber crumble | pistache crunch

 

Kers 8,50

Taartje van kers | yoghurt-amarene ijs | macaron  

 

Verrassingsdessert 9,50

Wisselend dessert van het bord

Kaasproeverij 12.00

4 soorten kaas |  notenbrood | chutney

 

Koffie compleet 7.50

koffie/thee/cappuccino/espresso met zoete lekkernijen

Heeft u een allergie laat het ons dan weten.

Voorgerechten

Kom heerlijk culinair genieten.
Heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Dinercafé en Zaal Van Der Hooft

Markt 8
4761 CD Zevenbergen

T 0168 32 36 20
F 0168 32 38 55
E info@vanderhooft.nl


Openingstijden 
Dinsdag t/m zondag vanaf 11:00 uur

Maandag gehele dag gesloten (uitgezonderd feestdagen en partijen)

Routebeschrijving

Reserveer direct

Vul onderstaand formulier in en reserveer direct:

Bezoek ons online via

Lees hier onze recensies of laat juist een recensie achter

  • facebook
  • eet-nu
  • trip
  • iens